Microsafe Sistems © 2016 Privacy Policy sisteme securitate electronice.

webmaster: Mugurel Arman mobil: 0723 160 600

https://www.facebook.com/microsafesistem

Protectia perimetrului:

 

..de perimetrul depozitului firmei sau limitarea accesului in anumite zone pe timp de zi sau noapte , societatea nostra va pune la dispozitie mai multe solutii tehnice de securizarea spatiilor exterioare.

 

1:BARIERE CU FASCICULE IN INFRAROSU

Barierele IR de ultimă generaţie permit discriminarea între un intrus uman şi animale care pătrund accidental în perimetrul protejat.şi de asemenea, o zonare a distanţei dintre coloanele pe care sunt instalate emiţătoarele IR şi coloanele pe care sunt instalate.  

Se recomandă :utilizarea lor în protecţia perimetrelor de mici dimensiuni, a clădirilor, faţadelor clădirilor, a construcţiilor unde în interior există risc ridicat de incendii sau explozie. Montarea barierelor IR se va face în exterior, înconjurând clădirea. Un exemplu elocvent se poate observa in imaginea de mai sus.

  Datorita tehnnologiei cu 4 raze incrucisate si graţie logicii "and" rata alarmelor false este sub 3%. Ca exemplu : O frunza care cade in raza de actiune a barierelor nu va putea intrerupe 2 raze in acelasi timp pe o perioada determinata.In cazul unui subiect uman , acestuia ii este imposibil sa faca contorsionism printre raze mai ales ca acestea sunt invizibile .Sistemul este compatibil cu orice centrala de alarma.

 

 

 

2:BARIERE CU MICROUNDE 

    La fel ca si barierele in infrarosu , barierele cu microunde protejeaza perimetrele acolo unde sunt montate la un nivel mai profesional , unde necesarul de securitate este crescut.

Bariera constă într-un emiţător şi un receptor puse faţă în faţă care generează un câmp electromagnetic, realizând astfel protecţia terenului / perimetrului unde sunt montate.Acest sistem nu reacţionează la alarme false produse de fenomene meteo cum ar fi ploia torenţiala , ceaţa densa, cresterea unor buruieni, zapada. Sistemul este compatibil cu orice centrala de alarma.

 

3: PROTECTIE CU CABLU SENZITIV / MICROFONIC 

Cablul senzitiv se poate defini ca un traductor care transforma vibraţiile mecanice în impulsuri electromagnetice. 

Este recomandată instalarea acestuia direct pe structura gardului.

Cum functioneaza:

Se aplica direct pe gard si detecteaza orice deformare verticala, aparuta sub greutatea intrusului cu ajutorul unitatii de evaluare de care dispune sistemul.Alarma nu pornese in situatii de vant puternic, sau sub influenta altor agenti straini , pentru ca,  sitemul reactioneaza doar la deformarea panourilor de gard prin escaladare , taiere sau demontare.Sistemul este compatibil cu orice centrala de alarma..

 

 
X

Parola:

Nu e buna .