Microsafe Sistems © 2016 Privacy Policy sisteme securitate electronice.

webmaster: Mugurel Arman mobil: 0723 160 600

https://www.facebook.com/microsafesistem

Automatizari acasa.

 

 

Solutia automatizarii portilor batante si liniare, oferita de Microsafe Sistem SRL

Fie vreme rea sau buna, avem solutii pentru confort la indemana. Pentru automatizarea portilor batante si culisante firma noastra  va ofera solutiile NICE si BENINCA, calitate Italia certificata in Uniunea Europeana.

 

Confort controlat din telecomanda:

 

Actionarea portilor curtii se face de la distanta, de la volanul masinii dumneavoastra prin intermediul unei telecomenzi. Daca intr-o curte exista si  un garaj  atunci apelati la noi pentru montajul unei usi automate .

De ce?  Doar pentru ca, in caz contrar, s-ar pierde din avantajul actionarii ambelor deschideri din aceeasi telecomanda . Pe vreme rea, fie ploaie, ninsoare sau viscol, automatizarea iti oferta un plus de confort.

 

Datorita tehnologiei unice  se foloseste o singura telecomanda atat pentru poarta de acces in curte, cat si pentru usa de garaj.

 

La cerere se pot actiona folosind flash-ul sau claxonul masini, efectiv fara a modifica nimic in instalatia electrica a autoturismului dumneavoastra.

 

Sistemul ingenios de actionare automata pentru porti batante cu canate de pana la 3,5 metri si montare ingropata este recomandat in special pentru portile care se deschid la exterior. Datorita proprietatii de a putea fi ingropata complet, aceasta motorizare confera ansamblului un aspect elegant ,compact si spectaculos in sensul ca actionarile nu se vad , ele fiind ingropate in sol . Desi acest model de actionare (METRO) este mai scump , il recomandam pentru toate tipurile de porti batante , datorita fiabilitati sale extrem de ridicata . Avem acest model instalat si de 12 ani fara nicio interventie de reparatie .

 
X

Parola:

Nu e buna .