Microsafe Sistems © 2016 Privacy Policy sisteme securitate electronice.

webmaster: Mugurel Arman mobil: 0723 160 600

https://www.facebook.com/microsafesistem

Control acces:

 

....persoanelor sau autovehiculelor in amplasament. Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.(pontaj)

 

Sisteme de control al accesului sunt de mai multe tipuri :

 

1: sisteme "standalone"  care permit accesul intr-un spatiu numai persoanelor ce se pot identifica (card , tag, amprenta , cod etc) fara a memora evenimente cum ar fi : cine ? la ce ora ? in ce zi ? cat timp?

2: sisteme inteligente , interconectate cu computerul care asigura un grad de securitate mai sporit in sensul ca nu este suficient sa te identifici pentru a patrunde intr-un spatiu, mai trebuie sa fi si in ziua si la ora potrivita .

ex: angajatul fiindca intarziat sistemul nu ii mai deschide usa dupa o anumita ora preprogramata de catre biroul personal sau nu poate parasi locul de munca mai devreme de ora preprogramata .  

3: sistemele de control pontaj care intocmesc rapoarte de pontaj pe fiecare salariat in parte intocmeste fise orare  , numar de ore efective , pauze , concedii medicale , absente etc . Teoretic cu acesta din urma se pot plati salariile in functie de numarul de ore lucrate.

 

Oferta noastra este mult mai ampla ramane ca dumneavoasra sa ne contactati pentru a ne prezenta proiectul sau cererea dvs .

 

Pretul prezentat se refera la controlul unei singure porti/usi/bariera  bilateral. Manopera inclusa!

 

Pentru mai multe detalii : 0723 160 600 sau prin formularul de contact de la pagina de contact.

 
X

Parola:

Nu e buna .